GRATIS auto ophaalservice voor onderhoudsbeurt

Speciaal voor onze klanten in de buurt bieden we u onze gratis auto ophaal- en terugbreng service aan voor uw reguliere grote en kleine onderhoudsbeurt. Geef uw sleutel (en adres) af bij Garage Bastiaansen in Terheijden en wij zorgen ervoor dat uw auto een onderhoudsbeurt krijgt.

Op de afgesproken dag halen wij uw auto op, voeren het vooraf besproken onderhoud uit en brengen we hem weer terug naar u. LET OP: Dit vanzelfsprekend altijd onder voorbehoud van benodigde grotere reparaties welke niet onderdeel zijn van een reguliere onderhoudsbeurt.

Onze GRATIS auto ophaalservice is beschikbaar voor alle inwoners van Terheijden, Wagenberg, Hooge Zwaluwe en Breda-Noord. Bel met Garage Bastiaansen (076-5932321) om uw onderhoudsbeurt direct in te plannen.